• Kwaliteitsgarantie

Met enthousiasme bieden wij dagelijks het hoofd aan alle uitdagingen in onze sector. Wij kopen bewust de meest kwaliteitsvolle en verse producten die wij volgens de strengste normen behandelen (wij zijn IFS-gecertificeerd). Om u zonder problemen te kunnen dienen, hebben wij een zo ruim mogelijk voorraadprogramma zonder afbreuk te doen aan versheid. Daarenboven zijn wij ook MSC/ASC-gecertificeerd, waardoor wij u ook de meest duurzame vis en zeevruchten kunnen aanbieden.

 

Wereldwijde integratie van kwaliteitsnormen zijn een feit

 

Multi-Fish heeft recent geïnvesteerd in de uitbouw van een uitgebreid netwerk van eigen personeel en lokale partners in de belangrijkste landen van oorsprong. Dit was een essentiële stap in het uniformiseren van productspecificaties en het behalen van de kwaliteitsnormen die zijn uitgezet door onze eigen kwaliteitsdienst.

 

Of het nu gaat over China, VietnamThailandBangladeshIndonesie of India, overal worden de afgewerkte producten gecontroleerd volgens dezelfde methodiek en op basis van dezelfde parameters, zodat ten allen tijde aan onze klanten dezelfde betrouwbare garanties kunnen worden gegeven, ongeacht de herkomst.

 

Tegelijkertijd kunnen wij dankzij deze wereldwijde structuur en de snelle interactie met onze mensen ter plaatse op een doeltreffende manier aan ontwikkeling doen van nieuwe producten, productpresentaties en verpakkingen. Op maat gemaakte producten zijn dus verkrijgbaar.